Nieuwe Velvet Studio collectie

May 1, 2020

admin

Life

0

ZO, EN DAAR WAS DAN DE NIEUWE VELVET STUDIO COLLECTIE

Bloed, zweet en tranen. Dát zit er in de nieuwe collectie. Hoewel we allemaal genoodzaakt waren (en nog steeds zijn) een stapje terug te nemen, heb ik dat zeker niet gedaan. Afgelopen weken heb ik mijn handen uit mijn mouwen gestoken om mijn wimpertechnieken te verbeteren, wimpershampoo en verbeterde wimperlijm te ontwikkelen én een nieuwe collectie te lanceren. Ja, druk bezig, dat was ik. Van de rust die men neemt gezien de situatie omtrent het corona-virus, heb ik persoonlijk niet veel gemerkt.

Verbeteren, oefenen, uitproberen en dan weer het rijtje opnieuw. Dat is wat we gedaan hebben om zo uiteindelijk tot deze perfecte – ja, zo durf ik het te noemen – collectie te komen. Maar dat heeft even mogen duren én behoorlijk wat werk en frustratie gekost. Niemand van jullie had dit waarschijnlijk van mij verwacht, maar ik heb zelfs mijn haar blond (!!) geverfd. Ja, blond. Echt. Deze hele nieuwe situatie doet wat met je.

Niet alleen ik heb een nieuwe look, ook mijn website heb ik onder de loep genomen. Die kon hier en daar nog wel wat verbeterd worden. Ook dáár zijn we afgelopen weken druk mee bezig geweest. Met als vandaag kers op de taart – ohja, een taart, die heb ik ook nog laten maken! – een nieuwe website, een nieuwe collectie en een nieuwe look.

Ik ben er superblij mee, meer dan tevreden. Velvet Studio heeft naar jullie geluisterd en alle feedback ter harte genomen om zo een perfecte collectie te ontwikkelen. Deze collectie is speciaal voor iedereen die de salon look thuis zelf wil creëren. Met deze wimpersets creëer je een professionele wimper look die je zelf eenvoudig kunt bevestigen met de Velvet Studio wimperlijm. Ideaal, want zo hoef je niet twee uur lang in de behandelstoel te liggen en zie je er totdat wij weer mogen openen toch flawless uit.

Check onze hele collectie op de website en laat ons vooral via social media weten welke wimperset jouw favoriet is. Helaas moet Velvet Studio haar deuren nog even gesloten houden, maar we hopen jullie allemaal heel snel weer te mogen ontvangen. Tot die tijd hopen we dat deze collectie jullie troost biedt en zal verrassen.

 

Lieve groet,

Ouassima Douiri

Post by admin

Comments are closed.