Summer Lash Love

July 3, 2020

admin

Life

0

Summer Lash Love – dit is hoe jij je wimpers het beste verzorgt in de zon

Daar is-ie dan: de zomer! Hoewel we al van een aantal heel zonnige dagen hebben mogen genieten, brak de officiële zomer onlangs pas aan. Hallo UV-straling! Hoe we onze huid moeten beschermen, weten we inmiddels wel. Maar wist je dat onze wimpers ook wat extra liefde nodig hebben in de zomer?

Zwemmen in het zwembad of de zee, zweten, zonnebrandcrème… Het kan allemaal nogal wat schade aan de wimperretentie aanrichten. Daarom is het juist zo belangrijk om goed voor je wimpers te zorgen. We hebben onze beste tips om je wimpers deze zomer in topconditie te houden voor je op een rijtje gezet.

  1. Verwijder je make-up goed

Dat make-up verwijderen van je gezicht erg belangrijk is, is bekend. Maar ook de overgebleven make-up op je wimpers of rondom je wimperextensions moet goed verwijderd worden. Gebruik olievrije make-up remover zodat je goed tot de wimperlijn kunt komen en je het beste resultaat houdt van jouw wimperextensions.

 

  1. Velvet Studio Lash Wash to the rescue

Reinig je wimpers tenminste elke avond met de Velvet Studio Lash Wash. Deze Lash Wash verwijdert extra oliën, zweet, tranen, stof… alles wat in je wimpers kan blijven steken. Het maakt niet alleen je wimpers brandschoon, maar het helpt ook bij het vasthouden van de wimperextensions. Geloof ons; er blijft meer in je wimperextensions achter dan je denkt. Goed schoonmaken is echt the key tot lang plezier van prachtige wimperextensions!

 

  1. Draag een haarband of pet tijdens het sporten in de zon

Als je van hardlopen of sporten in de zon houdt, gooi dan een leuke haarband in je haar of draag een petje. Zo schijnt de zon minder fel op je hoofd en zal je toch wat minder gaan zweten dan dat je je hoofd blootstelt aan de zon. Je wilt dat je wimpers er perfect uitzien, wat je ook doet en hoe en wanneer je dit doet. Dit is een echte life saver! Je zult minder zweten – wat sowieso beter is voor je huid – en je wimpers komen ook minder in aanraking met het zweet. Win-win situatie!

 

  1. Plan je refill-afspraak op tijd in

Zorg er zoals altijd voor dat je regelmatig refill-afspraak maakt met je wimperartiest. In de zomer zijn er nóg meer dames die gebruik willen maken van wimperextensions – wie wil er nu niet flawless de deur uit elke dag zónder make-up te hoeven aanbrengen – en zeker in de zomer neemt het aantal dames dat gaat voor wimperextensions enorm toe. Het is drukker dan ooit bij Velvet Studio en daarom is het belangrijk dat je op tijd je afspraak boekt. Zo ben je altijd zeker van een prachtige wimper-look en zie jij er deze zomer ook absolutely stunning uit!

 

Wimperextensions zorgen ervoor dat jij er deze zomer prachtig uitziet zonder dat je gebruik hoeft te maken van make-up, maar ze hebben wel een beetje extra liefde nodig. Volg bovenstaande tips en jij zult extra lang plezier hebben van jouw Velvet Studio wimperextensions! Heb jij je afspraak al ingeboekt?

 

Tot snel!

 

With love,

Velvet Studio

Post by admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *